onsdag 26 november 2008

Positivt tänk!

Hej du glade och positiva varelse. Tänk dig rik och du blir det. Bestäm dig för att åka till världens ställe under 2009 och du gör det. Se hur du går omkring och plaskar i vattenbrynet och luktar olika goda maträtter som strömmar genom den varma luften. Se den där fräcka och snygga bilen och skrik ut högt: Den har jag råd med!
Idag har jag tjuvläst några sidor ur The Secret när jag var ensam hemma. Den här Hemligheten vet vi ju alla redan om. Vi glömmer. Det är synd om människorna. Det är mer synd om oss hundar, tror ni att jag ska säga. Det gör jag inte. Jag har en hemlig klubb. Positiva klubben. Egentligen bara för oss fyrfotingar.
MEN här kommer ett erbjudande till dom som vill vara med. Det finns ett fåtal platser kvar för tvåbentingar. Så jag skäller ut högt: först till kvarn. Passa på! A special price for you! Only today, okey tomorrow too! Kod: jag är med!
Matmattor glömmer bort att livet blir mycket lättare om man ser livet från den ljusa sidan.
Hur kan jag stå ut om jag inte har förhoppningar? Har ni tänkt på det? Jag viftar alltid på svansen även om dom har varit på jobbet en hel dag. Så är det bara. Det är naturligt för mig.
R

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Raffa jag är gärna med i din klubb.Förresten jag behöver tänka mig rik, beställde en resa till Teneriffa i januari.

Ida sa...

håller med dig R

Ida sa...

7986
Usch, jag tycker synd om dig min sköna. Själv tar jag trapporna i ett par skutt och bryr mig inte så särskilt mycket om smällarna. MEN jag måste erkänna att jag inte är så förtjust i ballonger. (Säg det inte till någon för det är rätt pinsamt).
Angus the foxterrier

LagottoRaffa sa...

Hej UB, jag ser att du platsar i min klubb. Du ser säkert Teneriffa framför dig och så vips så är du där snart. Så härligt det låter. Vem ska du dit med? Mig:)? Jag har aldrig varit utomlands. Jag kan simma jättelångt om jag får följa med...
Angus, jag lovar att inta ha några smällare på mitt kalas...

Anita sa...

Hej igen!
Jag vill oxå vara med i klubben.
Jag och S-Å och två goda vänner har bokat resa men det är långt dit än.
Underbara Kreta......igen.
Ha en trevlig första advent.

Anonym sa...

Hej R jag ska åka med Ingvor hon gillar också hundar,har berättat om din blogg för henne kanske det kommer ett inlägg någon dag.
Äntligen fredag från en trött UB hälsa dina mattar.

LagottoRaffa sa...

Så kul att jag har fått två kompisar med i klubben. Det verkar ju som ni är naturbegåvningar - precis som jag...vift vift på svansen..